Acerna Track

Sluta gissa, börja veta – alltid ett steg före med Acerna Track

1295 kr*

*Du som väljer att förbeställa en Acerna Track fram till april får en Early Bird – rabatt på 30%!

Acerna Track är inte en vanlig GPS-enhet för hästar, det är en revolutionerande lösning för att maximera hästars hälsa och fysiska kapacitet genom avancerad aktivitetsmätning. Acerna Track erbjuder hästägare en detaljerad inblick i hur mycket deras hästar rör sig under en dag och över tid. Den insamlade datan kan ge ägare och tränare en djupare förståelse för hästens rörelsemönster och aktivitetsnivåer. Acerna Track registerar varje meter hästen rör sig och ger en bild av hästens dagliga aktiviteter och kan skapa mönster och identifiera ändringar i hästens beteende, något som kan ge en indikation på hästens hälsostatus.

En av de största fördelarna med få en insikt i hästen aktivitetsnivå är möjligheten att skräddarsy och optimera träningsprogram. Genom att förstå hästens nuvarande aktivitetsnivå kan träningsprogram anpassas för att undvika överträning eller för att öka aktivitetsnivån vid behov. Det är nu möjligt säkerställer att varje häst får rätt mängd motion baserat på deras individuella behov, kondition och hälsostatus.

Även när det kommer till hästens foderintag, spelar Acerna Tracks aktivitetsmätning en avgörande roll. Foderintag är en kritisk komponent i hästvård och bör anpassas efter hästens energiutgifter. Genom den exakta informationen från Acerna Track kan foderintaget finjusteras samtidigt som du som hästägare kan säkerställa att hästen får rätt näringsmängd i förhållande till dess aktivitetsnivå. Att upprätthålla en idealisk vikt i relation till fysisk aktivitetsnivå är avgörande för hästens övergripande hälsa och välbefinnande.

Aktivitet

”Få hjälp med att upptäcka tidiga tecken på hälsoavvikelser”

Acerna Track övervakar och analysera aktivitetsmönster över tid och kan därmed hjälpa till att upptäcka eventuella avvikelser i hästens aktivitetsmönster. Att tidigt upptäcka sådana avvikelser kan vara avgörande för att förhindra allvarligare hälsoproblem genom att säkerställa att din häst får nödvändig vård i tid.

Hästens aktivitetsmönster är en direkt indikator på dess övergripande välbefinnande. Aktivitetsmönstret varierar från häst till häst men avvikelser från ett historiskt mönster kan ofta vara ett tidigt varningstecken på hälsoproblem. Acerna Track är skapad för att kontinuerligt övervaka och analysera din hästs aktivitetsmönster i realtid.

Om Acerna Track upptäcker avvikelser som inte överensstämmer med den förväntade aktivitetsprofilen för en specifik häst, genereras en varning. Dessa varningar kan innebära allt från mindre variationer som behöver uppmärksammas, till mer allvarliga tillstånd som kolikanfall, vilket kan kräva omedelbar åtgärd.

Det är viktigt att notera att även om Acerna Track erbjuder värdefulla insikter och varningar, ersätter den inte behovet av regelbunden kontroll av hästen. Acerna Track är ett komplement som kan erbjuda hästägare möjligheten att övervaka sina hästars hälsostatus mer noggrant och kontinuerligt.

Beställ din Acerna Track i vår webbshop!

Ta första steget mot ett tryggare djurliv med Acerna Track. Klicka nedan för att beställa din Acerna Track i vår webbshop.

Perfektion med ett robust, lätt och anpassningsbart fäste

Acerna Track är utvecklat för att vara robust nog att motstå allt slitage som uppkommer i hästens dagliga aktiviteter, samtidigt som det är utformat för kunna fästas på hästen och följa dess naturliga rörelser utan risk för skav och obehag. Acerna Track väger endast 200 gram, vilket säkerställer att hästen kan röra sig fritt och naturligt utan att bli tyngd av en klumpig enhet som hindrar eller begränsar dess naturliga rörelsemönster.

Aktiv när du behöver den – inget krångel med ständig laddning

Acerna Track är utrustad med avancerade energisparande tekniken och anpassningsbara inställningar så att du som användare kan njuta av kontinuerlig övervakning av dina hästar i flera månader utan att du behöver oroa sig för att enheten ska ladda ur. Denna långa batteritid är inte bara praktisk för användaren, utan den bidrar också till en mer hållbar och miljövänlig användning av enheten.

Snabba och effektiva åtgärder, oavsett var du befinner dig

För att förstärka användarupplevelsen kommer Acerna Track med en intuitiv app som ger dig direkt tillgång till all data och insikter. Appen är enkel att navigera i och ger dig snabb och lättillgänglig information om din hästs position, hälsostatus och aktivitetsnivå. Abonnemanget täcker alla avgifter för enhetens inbyggda SIM-kort och på så sätt får du obegränsad data och behöver aldrig oroa dig över att din Acerna Track inte är uppkopplad.

Brons

1 st – Acerna Track

5 ha – utmarkerade områden

Aktivitetsmätning

Hälsoavvikelser

Indikation vid kolik

99 kr/mån

Silver

1 st – Acerna Track

10 ha – utmarkerade områden

Aktivitetsmätning

Hälsoavvikelser

Indikation vid kolik

159 kr/mån

Guld

1 st – Acerna Track

15 ha – utmarkerade områden

Aktivitetsmätning

Hälsoavvikelser

Indikation vid kolik

299 kr/mån

Diamant

1 st – Acerna Track

25+ ha – utmarkerade områden

Aktivitetsmätning

Hälsoavvikelser

Indikation vid kolik

359 kr/mån

Vill du koppla fler Acerna Tracks?

Om du vill koppla fler Acerna Track till ditt abonnemang så kostar det 69 kr/månad per ytterligare kopplad Acerna Track.

+ 69 kr/mån

Varför Acerna Track är det självklara valet!

Acerna Track står ut som en marknadsledare inom hästövervakning. Den kombinerar högteknologisk spårning, aktivitetsmätning och hälsostatus med användarvänlighet och hållbarhet. Oavsett om du är en professionell ryttare eller en vanlig hästägare är Acerna Track den perfekta partnern för att säkerställa din hästs välbefinnande och trygghet. Lita på Acerna Track som en komplett hästvårdslösning som förbättrar både din och din hästs livskvalitet.

1295 kr*

*Du som väljer att förbeställa en Acerna Track fram till
april får en Early Bird – rabatt på 30%!

Vill du minska tiden och oron du lägger på ditt elstängsel?

Acerna Fence, en smart enhet som övervakar ditt elstängsel i realtid och larmar dig så fort något avvikande sker eller när det är dags att genomföra underhåll.