Acerna Fence

Vad vore en häst- eller lantbruksgård utan ett säkert elstängsel?

Testpilot*

*Vill du vara en av de som får en testa Acerna Fence under en period och ge feedback får du gärna kontakta oss nedan!

Acerna Fence markerar början på en ny era inom elstängselövervakning där effektivitet och användarvänlighet står i centrum. Denna enhet är en heltäckande lösning för effektiv stängselövervakning och kombinerar enkel installation med lång batteritid. Enheten är anpassningsbar och fungerar på alla typer av elstängsel och elaggregat. Med Acerna Fence kan du enkelt övervaka dina områden och få realtidsnotiser vid avvikelser eller underhållsbehov. Acerna Fence säkrar ditt stängsel och erbjuder lugn och trygghet för både grödor och djur, perfekt för såväl lantbrukare som hästägare.

Spänningsbortfall i elstängsel är ett kritisk problem för lantbrukare och hästgårdsägare och kan leda till allvarliga och oväntade konsekvenser. Acerna Fence är en lösning utvecklad för att hantera spänningsbortfall genom en kontinuerlig och noggrann övervakning av elstängslets spänning med avancerad sensorteknik som kan identifiera även de minsta spänningsavvikelserna. De kontinuerliga mätningarna säkerställer att spänningen i elstängslet är som förväntat och avvikelser eller tekniska problem detekteras så fort de inträffar.

Vid detektion av ett spänningsbortfall agerar Acerna Fence omedelbart och användaren notifieras i vår app med detaljerad information om problemets omfattning och plats.

Spänningsnivå

”Få hjälp med att upptäcka tidiga effektförluster och avvikelser”

Utöver spänningsbortfall är effektförluster ett annat kritiskt problem som Acerna Fence hanterar. Effektförluster kan ge en indikation om en rad olika problem, allt från slitage på eltråden till mer komplexa tekniska problem så som brister på aggregatet. Genom att tidigt upptäckta några av dessa problem kan användaren vidta proaktiva åtgärder och förhindra allvarliga driftstörningar samt förlänga elstängslets livslängd.

Acerna Fence övervakar även andra avvikelse så som skador, avbrott i stängslet, eller till och med miljömässiga faktorer som kan påverka stängslets prestanda. Genom omfattande övervakning säkerställer Acerna Fence att stängslet alltid fungerar optimalt och därmed reducerar risken för kostsamma underhållsproblem samt säkerställer djur och grödors säkerhet.

Var med och testa och ge feedback på Acerna Fence!!

Ta första steget mot ett säkrare elstängsel med Acerna Fence. Klicka nedan för att kontakta oss angående om att bli testpilot.

Varje detalj räknas när det gäller att hålla ditt stängsel i toppskick

Acerna Fence är designad för att tåla även de tuffaste miljöer och väderförhållandena samtidigt som den är enkel att installera: placera Acerna Fence på en stolpe eller vägg, välj en lämplig position för optimal täckning och skruv sedan fast enheten. Med de medföljande klämmorna kopplar du enkelt enheten till både stängslet och marken. Så fort du sätter i batterierna så kommer enheten starta upp och ansluta till vår app och ditt stängsel är nu under konstant övervakning med högsta möjliga effektivitet.

En extra uppsättning ögon, alltid vaken och alltid uppmärksam

En av de mest framträdande egenskaperna hos denna Acerna Fence är dess långa batteritid. Acerna Fence är utvecklad för att vara energieffektiv och kan hålla i gång i över ett år på en enda batteriladdning vilket innebär att mindre tid ägnas åt underhåll och mer tid används för viktiga gårdsaktiviteter. När det väl är dags att byta batterier är det enkelt och okomplicerat. Genom en praktiskt placerad lucka på enhetens baksida kan batterierna bytas snabbt och utan krångel vilket gör batteribytet till en smidig process.

Snabba och effektiva åtgärder, oavsett var du befinner dig

För att förstärka användarupplevelsen kommer Acerna Fence med en intuitiv app som ger dig direkt tillgång till all data och insikter. När Acerna Fence har kopplats ihop med vår app så får du inte bara ett larm, utan även detaljerad information om vad som har hänt samt var det har hänt. Abonnemanget täcker alla avgifter för enhetens inbyggda SIM-kort. På så sätt får du obegränsad data och räckvidd.

Brons

1 st – Acerna Fence

5 ha – utmarkerade områden

99 kr/mån

Silver

5 st – Acerna Fence

10 ha – utmarkerade områden

159 kr/mån

Guld

10 st – Acerna Fence

15 ha – utmarkerade områden

299 kr/mån

Diamant

15 st – Acerna Fence

25+ ha – utmarkerade områden

359 kr/mån

Varför Acerna Fence är det självklara valet!

Acerna Fence är mer än bara en teknisk enhet, det är en försäkring om att ditt lantbruk eller din hästgård förblir en säker plats för dina djur och dina grödor. Genom avancerade spänningsövervakning, omedelbara larm och detaljerade rapportering via en användarvänlig app, står Acerna Fence ut som en oumbärlig del i den modern gården. Acerna Fence är en investering trygghet och i lugn och ett smart sätt att modernisera sättet att övervaka och underhålla elstängsel.

Testpilot*

*Vill du vara en av de som får en testa Acerna Fence under
en period och ge feedback får du gärna kontakta oss nedan!

Har du koll på hur mycket din häst har rört sig under en dag?

Acerna Track kombinerar realtidsspårning med aktivitetsmätning och armar dig i vår tillhörande app vid hälsoavvikelser.